Transportservice

Transportservice

Zoals u ongetwijfeld ook hebt gemerkt, wordt onze sector geconfronteerd met alsmaar stijgende productie kosten, met name ook de transport kosten zijn sterk gestegen.Daarom heeft Boomkwekerij Peers besloten de logistieke service te verbeteren voor onze klanten en tegelijkertijd de logistieke kosten sterk te drukken.

We bieden een gegarandeerde dagelijkse transportservice naar regio Zundert, in samenwerking met transport Erik Tax. De leveringen vinden plaats eind van de middag en vooravond op dag 1 voor bestellingen die op dag 1 voor 0.900uur of eerder bij ons zijn aangeleverd.

Het tarief dat we hiervoor rekenen is €15,- per box of cc kar, ongeacht het aantal. Dus ook 1 box is € 15,-!!! U kan uw bestellingen laten leveren op een adres naar keuze in regio Zundert, zonder meerprijs. Voor velen zal dat waaarschijnlijk het depot zijn bij Erik Tax. Die kan dit natuurlijk ook verder verwerken en zijn transport service naar de rest van Nederland. U kan het ook daar met eigen transport afhalen ( €3.5,- handeling per box of cc).

Vanuit Boomkwekerij Peers investeren wij op deze manier om onze service naar onze klanten sterk te verbeteren. Hebt u nog vragen over onze transportservice, aarzel dan niet om ons te contacteren.


15-12-2022